Profiel van de behandelaar

brvanderhek_profiel.JPG

Na te zijn afgestudeerd als basisarts in Rotterdam in 1982, volgde ik de opleiding tot psychiater met de specialisaties Sociale Psychiatrie en Psychotherapie. Na een twaalftal jaren ervaring in de Sociale Psychiatrie, voltooide ik de opleiding tot psychoanalyticus in 2005 en verwierf een jaar later het lidmaatschap van de IPA. Na afronding van de opleiding tot beëdigd supervisor ben ik bevoegd als opleider psychoanalyse en leertherapeut

Vanaf mijn studie heb ik gewerkt op de Afdeling Sociale Psychiatrie van de RIAGG Rijnmond Noord West. Sedert 1995 ben ik zelfstandig gevestigd als psychiater-psychotherapeut te Dordrecht en sinds 2005 als psychiater-psychoanalyticus.

Voor Vlaamse patiënten is erkenning verkregen als arts en als geneesheer-specialist alsmede een Federaal Visum voor de uitoefening van de geneeskunde in België, ter inschrijving bij de Orde der Geneesheren te Antwerpen en opvolgend bij het RIZIV.

Lidmaatschappen beroepsverenigingen

● NVP Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, met de Interne Aantekeningen Ouderenpsychiatrie en Volwassenenpsychiatrie
● NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging
● IPA International Psychoanalytic Association, met de aantekening Training en Supervising Senior Psychoanalyst

Nevenactiviteiten

● Voorzitter van Platform Psychoanalyse Zuid West Nederland, van de werkgroep Psychoanalyse en van de Zelfstandig Gevestigd Psychiaters Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

Geïnteresseerd?

Aanmelding nieuwe patiënten uitsluitend telefonisch; op woensdagen tussen 10.30 uur en 11.30 uur treft u mij zelf aan de telefoon.